Årstider

Jag är en såndär som vill leva ut alla års tider. Helst vill jag göra om mig själv, hemmet osv osv efter varje säsong. Och speciellt såhär i jultider finns det ju otroligt mycket att pynta och fixa efter. Glitter i håret, tända ljus, hyacinter, öppenspis, glögg kvällar och lussekattsbak.

I kväll önskar jag verkligen att my love var här. Att vi tyckte om glögg och bara kunde bulla upp med massa kuddar och filtar i vår stora soffa framför öppna spisen. Dricka den där glöggen, titta på någon mysig julfilm, ha massa sex och tjuväta lite julmat när det slår över till julafton...
Får satsa mer på nyårs afton i den stilen istället. Och alla kommande årstider och firanden. Älskar att göra allt ordentligt! Lägga tid på att slå in varje paket vackert. Att pynta med alla vackra julprydnader och levande ljus överallt. Att matcha ihop en snygg jul outfit med julröda naglar och heta röda underkläder. Skulle helst göra sånnt här hela tiden, men de är inte alltid jag orkar när de väl kommer till kritan.
Nu blir de bara familjejul. Så dagen har gått åt till julstädning och bak. Lussebullarna har kommit ur ugnen och alldeles snart är de dax för julgranen att flytta in. De börjar bli ordentligt med stämning här hemma... Från nu fram till tio tiden i morgonbitti är min absoluta favorit tid på hela året, så nu är de bara att njuta.
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0