Framtid

När jag sitter här i soffan och njuter av känslan att de precis skall slå över till jul, så börjar jag fundera på framtiden. Jag har ju som jag berättat lite ångest över barn tankar. Inget jag vill ha nu överhuvudtaget. Men jag tänker på hur julen, som jag älskar så, måste få ännu större mening när man har barn. När jag är den som fixar allt. När de är mina barn som springer upp på morgonen helt sprickfärdig av nyfikenhet. De måste vara underbart.

Men om jag tänker lite på nutid så önskar jag istället att jag kunde göra och uppleva detta tillsammans med my love. Att han var här med mig. Att vi kunde ha julpyntat hela dagen tillsammans. Krypa upp i soffan med en kopp te eller ett glasvin och något gott. Bara mysa och njuta av hur fint vi har gjort de. De gör faktiskt lite ont i mig att han inte är här nu. Men och andra sidan är de kanske ändå inte aktuellt eftersom han inte direkt bryr sig om jul. Julen är inte så viktig i Grekland och my love är ingen traditionell man.
Så istället fantiserar jag mig iväg till hur de förhoppningsvis kommer se ut om kanske tio år. När jag har någon eller några små att göra de fint för, att föra vidare min kärlek till julen och allt de magiska de innebär för mig. Hoppas ni andra upplever samma lycka som jag gör dessa dagar.
'**'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0