äh

kom hit istället
http://swedishingreece.blogspot.com/

münchen

Har riktigt trevligt här i Tyskland. Har hunnit med sjuktmycket fast att vi bara varit här i två dagar. Och det verkar som om vi blir kvar ett tag till, så mer lär hinnas med. Har inte hunnit leta om jag fick med mig kamera sladden så jag kan dela med mig av lite bilder... Får se senare.
Underbar stad iaf. Älskar tyskland. Såd ordningsamt och rent jämfört med mitt något röriga hemland. Dessutom är de soligt och varmt, trevligare här är på Kreta. De var inte riktigt vad vi förväntade oss. Men tydligen skall vädret slå om snart.
Hitils har det mest varit massa läkarbesök och lite snabb tur genom stan. Lite födelsedagskalas och maaassor med greker. Nästan fler än hemma =P Wierd. Men alla är super goa så de är bara kul.
Nu är de dax att dra ut igen. Bara en snabb dusch och sen står ytterligare läkarbesök och lite mer turistande på schemat.
**

Gynning

Har älskat carolina tidigare och kickat in på hennes blogg lite då å då, men inget jag följt slaviskt. Nu på senaste har de varit mycket mindre, tycker hon har tappat stinget i skrivandet och bilderna lite. Men så hoppade jag in i dag och bläddra i genom lite snabbt. Är de bara jag eller ser hon helt plötsligt 10 år äldre ut?
*
'**'
Agapo

Elli mou

Stackars lilla Elli har åkt på en ordentlig ögoninfektion. Snackat med några vet och fått råd. Så om ett par timmar blir de till att åka upp tillsammans med en av dom och ge lite spruta, tvätta och hålla på.  Isch. Tycker så synd om henne. Hon har haft nog med problem och lidande nu tycker jag.
Well det ska nog gå att reda upp ganska så snabbt. Lite extra äpplen och medicin så kommer det nog vara helt okej tills vi kör igång träningen när jag kommer hem från tyskland.
'**'
Agapi

Middag

Igår var vi hemma hos svärmor och svägerskan för att ha lite middag. Dock utan svärmor. Istället var de jag och my love, svägerskan och hennes pojkvän + min blivande lärare i grekiska och hennes pojkvän. Jag var på sjukt dåligt humör innan dom kom. Trött som sjutton. Ont i tanden och allmänt pmsig och grinig. Ville egentligen dra hem innan dom ens kom, men kom fram till att vi iaf måste stanna och hälsa så vi kna bestämma lite när och hur vi ska ha första lektionen.

Men huxflux så utvecklade det sig till den trevligaste kvällen på otroligt länge. Maria, min lärare, var otroligt trevlig och rolig tjej. Kunde inte sluta prata. Sen är my loves syster väldens goaste tjej, så vi tre hade väldigt kul medan killarna kollade på fotboll. Tror jag pratade mer i går kväll än jag gjort sammanlagt sen jag kom hit i December.
Kommer nog bli väldigt roliga lektioner. Ser verkligen fram emot att börja lära mig grekiska påriktig! Tre lektioner i veckan, en timme åt gången, kommer vi att börja med. Can't wait!
'**'
Agapi

blogspot

Suttit och pillat med en blogg på blogspot, där kan till och med jag få ihop en "snygg" blogg, vilket jag inte lyckas med här. Så himla tråkigt att blogga från en blogg som ser ut som min! Men när allt var klart så ser jag att jag stavat fel i själva blogg namnet, i adressen. haha inte så himla snyggt. Så de blev att radera den, och nu finns inget av de namnen jag kunde tänka mig ledigt. Sjukligt frustrerande! Så nu får vi se om de blir någon ny blogg alls eller inte.
'**'
agapi

Rethymnon

Jag klagar ofta över att bo här. De är mycket som är jobbigt. Staden är mer än liten håla en än stad and so on... Men nu hade vi i uppgift i skolan att skriva om vår hemstad. Med utgångspunkten från turister. Lätt för ett ställe som Rethymnon där allt mer eller mindre är uppbyggt runt/för turister.

Och när jag började skriva, om olika ställen. Kourna sjön, gamla stan, olika små byar, stränder, kloster osv så märkte jag hur lätt de var. Hur lätt och rätt de kändes att hylla denna lilla bit av världen. Beskriva hur vackert det är, vad som går att se och göra osv. Var kom de ifrån? All kärlek till min "nya" lilla hemstad? Tydligen finns den där inuti, mycket starkare än jag trott.
'**'
Agapi

Ont

eller kanske rättare sagt obehagligt, då de inte direkt är smärta. Mitt tandkött har svullnat upp en heldel längst inne på ena sidan. Helt spänt och ömt. Har haft liknande tidigare och de gick bort av sig själv inom någon dag så jag tänker inte göra något åt de. Inte än iaf.

Men obehagligt som sjutton är de. Försöker borsta lite extra där inne och får nog undvika att äta något hårt/vasst idag. Stackars stackars mig ;)
'**'
Agapi

RSS 2.0