Bil olycka

Nu när vi var på väg hem såg jag min första bil olycka. Mycket obehagligt! Var uppe på motorvägen, och precis efter att en bil i motsatt riktigt passerat oss så hör vi en smäll. Tittar bakåt och ser att bilen kört rakt in i mitt räcket.
Går inte att vända på en ganska lång bit, men vi blinkar åt alla som åker åt deras håll och kastar oss runt så fort vi kan. Kommer till olycksplatsen ganska fort. Men flera andra hade redan stannat. Något väldigt bra här nere, folk bryr sig. Aldrig att man skulle gå förbi en olycka eller skadad utan att kolla hur de gått!
Båda i bilen var oskadda och stog vid vägkanten. Bilen var dock ordentligt skadad. Ena hjulet hade slitits av och fastnat i räcket medan resten av bilen hade åkt iaf 50m till. My love pratade med dom, trodde först att dom var fulla. Inte direkt något ovanligt att köra full här, tvärt om. Och man kör ju inte gärna rakt in i ett räcke mitt på dagen, inget regn, inget halt osv osv om man är opåverkad. Men killen var helt klar, han hade somnat vid ratten. Änglavakt hade dom båda två. Inte minsta skråma.
Kändes skönt att se att de gick bra, men usch vad obehagligt att se något sånt irl. Hoppas verkligen de dröjer innan jag behöver uppleva något sånnt igen.
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0