Bröllop

Fått en liten bröllops knäpp igen. Antar att de är kusinens förlovning som triggat igång de. Får passa på när my love är ute och jobbar. Tycker de är alldeles för pinsamt att sitta och fantisera om sånnt här.
Sen är de skönt när man har en så pissig dag, att titta på massa vackra bröllops klipp och få gråta av sig lite utan att de blir allt för ledset och deprimerande. Dessutom får jag en liten knäpp på näsan, och får upp ögonen för hur underbar man jag har vid min sida. Även om vårt bröllop antagligen är ett antal år in i framtiden så tvekar jag inte på att de väntar där borta. Älskar honom så otroligt och har aldrig känt mig så älskad. Förstår inte hur han står ut när jag har så många dippar tätt på varandra. Men han finns där, kramar om mig, pussar på mig, pratar om jag behöver och jag vet att han skulle göra precis vad som helst om de gjorde mig lycklig. Bara att veta de gör mig mer lycklig än något annat. Vet inte hur jag hade klarat mig utan my love <3
Men snart kommer min älsklings kusin hem till Sverige, så då hoppas jag på att få ett låångt mail med alla förlovnings detaljer och bilder. Otroligt nyfiken!
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0