Från botten och upp

Ett totalt breakdown i kväll, med resultatet att jag fick lite ny energi. Nytt hopp. Jag VET att det inte kan fortsätta såhär. Jag vet att de krävs massor från mig om jag skall trivas här, om jag skall kunna bli lycklig här. Och de är inget någon annan kan göra åt mig. Jag är trött som faan på att må dåligt! Jag vill i många avseenden flytta till Sverige igen... MEN de är här jag har min stora kärlek. Jag VILL INTE ge upp. Dessutom betyder ett boende här att jag kan resa till mitt älskade hemland ett antal gånger varje år. De är ju inte som om jag bor på andra sidan jorden och bara kan besöka vänner och familj en vecka om året!  Och JA de är MASSOR i mitt liv här som jag inte tycker om, de är MASSOR med saker jag saknar och anser mig behöva som inte finns här. MEN på något sätt är de värt de. Av någon anledning så känns de som om jag kan få de här att funka om jag verkligen kämpar.

Så nu har jag ett par saker jag skall ta ordning på närmsta tiden. För att hålla igång motivation och positiva känslor så behöver jag skriva listor, mål, planering osv. De är sånnt som får mig att känna att jag är på rätt väg.
Började direkt med ett projekt jag har tänkt göra länge. Fixa vår garderob, som är hel katastrof. Började med mina överdelar. Sortera. Stryka och vika allt som jag ska ha kvar, och sortera ut de som jag skall ge bort. Här finns de måånga fattiga som man kan ge kläder och liknande till. Så de blir nog ett par säckar dit när vi båda gått igenom alla våra kläder. För min del blir de ganska mycket party grejer. Kanske inte direkt vad man i första hand är i BEHOV av om man har de såpass svårt att man inte kan köpa en extra tröja... Men oh andra sidan så är det väl ganska skönt att kunna klä upp sig någon gång även om man inte har massa pengar? Har ett antal helt oanvända klänningar tex. Sånnt jag egentligen skulle kunna sälja. Men här finns de inte direkt någon möjlighet till det och det känns faktiskt bättre att ge de till någon som behöver än att jag får några hundralappar extra på sin höjd.
Nu är iaf endel gjort och ryggen värker av all strykning. Så jag fortsätter kvällen med att skriva listor och planering in för imon och närmsta tidens "to do".
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0