Fredag

Blev en lång tur upp till gården så snart my love kom hem. Tog med jakt huden så han fick springa av sig ute på fälten. Lite gosande med Elli och såg över planerna för hennes nya hem. Tror de blir dit och jobba på de under söndagen. Kommer antagligen bli en stoor box med hage runt om så hon kan vara inne med massa gosig halm och vind skydd när hon vill de och lite gröna "gräsmattor" att springa på när hon känner för det. Toppen! Även om de kanske dröjer lite till innan allt är helt klart.
Sen har vi åkt runt lite och grejat. Var hemma hos svärfar en sväng. Inte ofta vi är där. Men nu hade Vaggelis (my loves lillebror, två år) krävt choklad, så vi blev dit ringda. Inte vilken som helst utan "såndär som är små bitar i en låda."  Tog sitt lilla tag i supermarketen men vi gissade som tur var rätt på vad han hade menat.  Lite skillnad på svensk och grekisk uppfostran... Tror inte så många svenska barn hade kunnat skrika sig till choklad med hemkörning en sen kväll i spöregnet. Tur att han är så himla go så jag inte kan låta bli att tycka massor om honom även om han är så bortskämd.
Ingen middag dock. Var tydligen my loves nevrolog vi skulle ha ätit med. Men som vanligt här är de sällan de blir som planerat. Hoppas de går enligt planerna imon iaf!
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0