Inte alltid som planerat

Saker och ting blir ju inte alltid som planerat. Speciellt här. Alla planer kan ändras till sista sekund, och oftast gör de de många gånger fram och tillbaka innan det tillslut blir av. Tycker egentligen väldigt illa om de. Vill hålla mina planer. Men antar att man får vänja sig om man ska bo här.

Planen nu som ändrats var ju att vi skulle till norra Grekland. Något jag verkligen sett fram emot... Men nu verkar de som om mi svägerska inte kan möblera om sitt schema så hon kan vara ledig när vi kan komma. Dessutom blir de en sväng till tyskland. München närmare bestämt. Och de är iaf spikat för biljetterna är köpra. 6 åker vi och vet inte riktigt hur länge vi stannar. Kan bli mellan 5 och 14 dagar på ett ungefär... och så var vi på de där med planering igen ;)
Anyway. Innan dess hinner vi ju inte åka till Grevena. Om vi är borta halva feb så kommer vi hem ungefär till när karnevalen börjar här. Något jag inte vill missa. Och sen i slutet på mars vill jag till Rumänien. Fan, jag som skulle hinna med någon/ra veckor i Sverige oxå... Vet inte alls hur de blir nu. Önskar mig lite ordning så åtminstone JAG kan planera!
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0