Killar vill ha kurvor

Gah vad jag blir förbannad på sånnt här! Nu senast var de någon the voise klipp jag såg där en kille berättade om något han sett. Där några tjejer/kvinnor fick välja vilken figur dom ville ha ut ifrån några siluetter. Där efter fick en grupp killar/män se samma siluetter och välja vilken dom tyckte var snyggast. Tjejer valde den smalaste, killar valde någon med ganska mycket former.
So? undrar jag. VARFÖR spelar de någon roll. Okej ska inte säga något om killen som berättade om detta för de är intressant. De är intressant att man tycker så olika och att de ofta skiljer markant mellan könen. MEN jag förstår fortfarande inte vad de spelar för någon roll. De irriterar mig till förbannelse när jag hör någon tjej som vill gå ner i vikt och får slängt "men killar gillar faktiskt något att ta i/lite kurvor" alternativt "killar gillar inte beniga tjejer/skelett!"
Trodde själva grejen var att man INTE skulle anpassa sig efter andra, att gå runt med ett utseende man inte trivs med för att tillfredsställa männen? Men jag kanske missuppfatta.
Sorry men jag skiter fullkomligt i vad killar/män överlag tycker är snyggast. JAG vill se mig i spegeln och tycka att JAG är snygg, jag vill inte se mig i spegeln och tänka "Aja killar tycker jag är snygg åtminstone...". Sen spelar de ingen roll om mitt eller ditt ideal är att vara super vältränad, catwalk smal eller snabbmats fluffig sålänge personen som bor i kroppen ser sig i spegeln och mår bra så kan andra få tycka vad fan dom vill!
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0