Plugg

Gah, försöker plugga lite. Men har först lyckats göra något så allt är på engelska. Okej de är inte jättestort problem, men de känns ganska onödigt att göra de jobbigare för sig själv. Sen kan jag av någon anledning inte skicka in mina uppgifter. De jag gjorde igår, presentation och skicka in en bild verkar helt borta. Frustrerande!
Har mailat min lärare, som verkar vara super go. Så jag hoppas allt blir fixat snart. Så länge så går jag och tar mig ett bad. Mmm love to studdy at home...prrr
'**'
Agapi

Kommentarer
Postat av: Ania

Sv: Mmm antar att jag är otålig, en veckas disciplin får man knappast en modellkropp av. :P Och antar att jag slarvar för mycket, tror att min kropp kräver en rätt hård diet om jag ska lyckas, och det är lite svårt att vara så sträng när jobb, skola och träning kräver massor av energi. :( Nåja, får hoppas på något litet resultat om en vecka, ska anstränga mig som fan nu!Ja, festa är bra! Man har bara några år till, sedan är man ju gammal och trist! Måste utnyttja sista ungdomsåren hehe.

2011-01-11 @ 18:54:16
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: Agapi

haha ne såklart. Men de är svårt som sjutton att fortsätta v.2,3 10 osv om man inte får några snabba resultat där i början, iaf för mig.Antar de. Man är ju olika. Jag behöver oftast vara hård först, och sen kommer kroppen in i de på något sätt och de rullar på nedåt. Väger mig varje morgon så jag ser hur kroppen reagerar på de jag ätit. Klart de går upp lite vissa dagar. Idag tex är jag +0,3 från igår. Men de är ju normalt, så tänker jag bara på vad de kan bero på. Gjorde jag något speciellt dåligt, eller är de bara normal pendlig pga att jag har kvar mat/vatten inuti eller liknande.Vet väl att man "ska" väga sig en gång i veckan. Men då fuskar jag alltid. Behöver ha sporren att jag väger mig VARJE morgon för att komma i gång ordentligt och verkligen se så de går åt rätt håll.Eller hur!? Så tycker jag verkligen. Dock tycker my love att de inte alls är specieltl kul att gå på klubbar... efter som han har gjort de sen han var 14 eller så. Dessutom dansar han inte så är svårt att få med honom ut. SÅ jag måste måste hitta fest kompisar. jag älskar ju att dansa och få dricka mig full iaf lite då å då ;)

2011-01-12 @ 08:22:41
URL: http://ilovegreece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0