Sex i MIN säng

Hittade en jätterolig tråd på familjeliv. En kvinna som anställt städhjälp som skulle städa medan hon och familjen var borta. När dom kommit och familjen precis åkt kom hon på att hon glömt något, åkte hem, sprang upp på övervåningen och hittar där städarna (varav ena är ägaren av företaget) i fullgång med att ha sex i deras säng.
Okej jag förstår att folk blir förbannade. Speciellt när man betalar tim lön. Känns ju lite sådär att betala för deras knullande... Men folk i tråden blir helt GALNA. De flesta säger att de minst borde få betalt för att köpa en ny säng. En går igång helt och säger att hon borde bränna sängen. Haha herregud... De här kan jag inte alls förstå. De är SEX. Är de så himla vidrigt? Jag hade inte brytt mig de minsta om någon hade sex i min säng, så länge de bäddas rent efter (och de antar jag att de skulle då de var där för att städa).
Jag hade nöjt mig med att ge dom en liten utskällning, få den städningen gratis och sen i framtiden vända mig till ett annat städbolag. Men tydligen är de, enligt folk i allmänhet (kanske lite orättvist sagt, hoppas väl inte att familjeliv representerar sverige i stort!) är sex ungefär i samma klass som att bajsa på väggarna eller stycka ett rådjur i vardagsrummet... oh my..
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0