Sunday night

Sitter och läser massa fl trådar som vanligt, och kom in på någon med massa tips om bra Göteborgs restauranger. Blir så sugen på att gå ut på något fint ställe och sen gå vidare och ta en drink, med bara my love eller kanske med bästis... Gah! Men istället sitter jag hemma själv medan my love är iväg på bröllop.

Kändes som ett bättre alternativ då de är hans lumpar kompis som gift sig = massa vänner där som han inte träffat på ett par år. Inga jag känner som är där, antagligen få (som alltid) som pratar engelska, my love kommer vara upptagen med att umgås med sina gamla vänner OCH de lär bli sent.
Så att välja mellan att hänga hemma i soffan med en kopp te, bästis på msn och några serier på tv och att sitta och stirra på massa fulla greker som dansar utan någon att prata med till någon gång in på småtimmarna... så kändes valet ganska självklart ;)
Men om jag fick välja helt fritt så skulle jag just nu sitta och äta middag och dricka någon liten drink med min älskade bästis på något trevligt ställe!
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0