Tänkare

Tror jag tänker lite för mycket. Alldeles för mycket tankar och planering och alldeles för lite 'doing' i mitt liv. Just nu är de inte speciellt soligt. Trivs inte i mig själv för tillfället. Mår dåligt över att inte få saker gjorda, mår dåligt över att jag inte lyckas göra något för att skapa mig de liv jag vill ha. Känner mig trött av att tänka på att jag missat så mycket chanser i mitt liv för att jag inte trott på mig själv och igen för att jag mått dåligt.
Funderar på att lägga ner de här med bloggandet. Har ju ändå inga ambitioner om att bli känd på något sätt, tvärt om är de en mardröm för mig. Jag orkar aldrig fixa med någon design and so on. Kanske är de bättre att go back to vanlig hederlig dagbok? Mitt gnällande kan ju knappast vara speciellt intressant för andra att läsa ändå. Eller kanske skapa min 283098401 blogg och bara skriva om mer ytliga saker. Bilder, mat, inredning osv och inget om kännslor och tankarna som snurrar. I dont know.
Vet bara att just nu är de ganska tungt. Vägrar att ens göra mig i ordning idag. Skulle bara önska en vän att prata ut med. Men istället lägger jag mig i soffan och tänker lite till.
'**'
Agapi

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej lägg inte ner din blogg!! den är skitbra :)

2011-01-13 @ 11:32:42
Postat av: Sanna

neej sluta inte blogga!

2011-01-13 @ 20:18:03
Postat av: Agapi

Vad kul att någon tycker de =) Speciellt någon jag inte sett innan. tack.

2011-01-13 @ 22:46:26
URL: http://ilovegreece.blogg.se/
Postat av: Cecilia

sluta inte blogga! din blogg är grym :)

2011-01-13 @ 23:35:23
URL: http://mariaceciliaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0