Weekend

Har ovanligt mycket planerat i helgen. Först idag tror jag att vi ska på någon middag? Har inte så bra koll på sånnt, pga att jag har en man som är sådär på att informera ;) Men jag tror de ska bli middag ute... eller hos hans mamma? Anyway. Säkerligen trevligt.

Sen imon blir de äntligen lite shopping. Valde mellan att ta ett par dagar på något hotell uppe i bergen eller så, eller att åka till Heraklion. Och såklart valde jag shopping. De är lite för ostabilt väder för att jag vill lägga pengar på att åka upp i bergen. Risken finns att vi får spendera alla dagarna inne på rummet allternativt hänga i hotellets restaurang. Inte så himla kul. Så i morgon tidigt åker vi till Heraklion. Mysig frukost, shopping och runt vandring i stan, lunch/middag på någon fin restaurang i stan, lite till shopping inför hemma fixande på praktiker on our way home.
Sen på söndag blir de heldag på gården igen. Jag sk greja med Elli. Gå ut och promenera lite med henne osv medan my love går ut och jagar lite med sin hund. Om de är fint väder så kommer de bli en riktig toppen dag.
Kan inte vänta tills my love kommer hem och helgen kan börja.
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0