Natt diskussioner

Har spenderat ett par timmar med att läsa massor med diskussioner. Kan förlora mig helt i olika intressanta, eller totalt ointressanta om debattörerna är de rätta, ämnen. Älskar att diskutera, har alltid varit väldigt bra på de och fascineras av människor som verkligen kan tala för sig. Uppskattar människor med öppet sinne och de som vet hur man drar upp argument och bemöter andras.

Dock har jag dragit ner väldigt på mitt eget diskuterande. Förr kastade jag mig in med hull och hår i var enda argumentation jag stötte på. Brinner för många olika ämnen och när de dras upp saker som jag anser är helt felaktiga så är de sällan jag kan hålla käft. Men efter att ha läst så mycket, först massa år på lunarstorms diskussions avdelning och nu senaste åren på familjeliv, så har jag börjat begränsa mig väldigt. De absolut flesta kan inte alls hur de funkar. De läser inte vad andra skriver, de vägrar att lyssna när någon total krossar deras argument och saker som "jaha men jag TYCKER visst så vad du än säger" gör lixom att man inte riktigt orkar.
Nu förtiden ägnar jag mig mest åt att läsa, kanske kastar in en kommentar men följer sällan upp när de handlar om online diskussioner. Isf ska de vara något väldigt speciellt. Dock kan jag fortfarande inte låta bli irl när tillfälle ges.
Idag har de framförallt varit "min kompis är pedofil, har aldrig agerat på de men mår väldigt väldigt dåligt av sin läggning" och "jag har kommit på vem Jack The Ripper är!" som jag har läst.  Orkar inte direkt snacka om det själv. Men kan väl iaf lägga till att jag anser att INGEN skall dömas för saker de enbart tänkt, och att de är helt underbart att folk fördjupar sig så i olika hobbys och att de är skönt att se lite människor som tror på varandra och peppar upp istället för att slå ner med de vanliga "tss varför skulle DU vara så speciell".
'**'
Agapi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0