Ont i magen

Är bara inne på andra veckan av pluggande, och redan har jag ont i magen av de. Ligger och vrider mig när jag ska sova, och drar ut på de när de är dax att logga in. Varför blir de så? Alltid? Varför lär jag mig inte? Varje gång ser jag verkligen fram emot att börja... Förstår inte! Speciellt nu när jag har en så go lärare.

Plugga är nog egentligen inte alls för mig. De låter så lätt och BRA när jag planerar de i huvudet... Men irl är de mest ångest fyllt. Men jag skall göra mitt absolut bästa för att bita ihop de här året och få klart detta programmet.
'**'
Agapi

Kommentarer
Postat av: Julia

jag känner precis likadant! det är skiitsvårt att komma igång. jag typ hellre sitter och glor i en vägg. synd egentligen för när man väl är inne i det kan det vara ganska kul.. elr det är kul när man gör bra ifrån sej iaf och får bra resultat. ;)

2011-01-20 @ 14:21:41
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se/
Postat av: Agapi

Visst är de skumt? Håller ju med dig, de ÄR ju kul när man kommer in i de, men att komma igång... speciellt när jag har saker jag vet att jag egentligen borde ha gjort igår... då är de helt plötsligt myycke viktigare att titta på 3 avsnittet av fashion police på E! =P

2011-01-20 @ 15:24:11
URL: http://ilovegreece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0