Travels

Sitter och drömmer mig bort tillsammans med my love. Finns så otroligt många ställen i världen jag vill besöka. Praktisktaget varje litet hörn. De finns åtminstone inte många resor jag skulle tacka nej till. Tyvärr finns inte direkt möjlighet för någon lång exotisk resa just för tillfället.
Men vi ska iaf iväg i slutet på månaden. Då blir de runt en vecka på grekiska fastlandet. Framförallt i norr, då vi ska upp och hälsa på my love' sena syster i Grevena. Tydligen väldigt annorlunda än här nere på Kreta. Dessutom hoppas jag på att få en del tid i Thessaloniki, Greklands näst största stad.
Alltid något! Sen är de ganska trevligt här i feb, med festivalen och allt runt den. Sen måste jag börja planera min Rumänien resa! Men jag skulle verkligen inte säga nej till en vecka eller två på... lets say, Fiji? Eller kanske Maldiverna... eller whatever där de är varmt och massor med vacker natur. Mmmm dreams. Längtar verkligen ut i världen!
'**'
Agapu

Kommentarer
Postat av: Dimitris Kilimis

Hi,please insert the credit and link to original source for the first image:http://www.flickr.com/photos/dkilim/2988240681/Thank you!

2011-07-21 @ 23:03:20
URL: http://www.flickr.com/dkilim

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0